Rreth Nesh


M&M Partners
SH.P.K lider në

në industrinë e drurit dhe shitjen e materialit ndërtimor, ndër vite kemi arritur të kemi një klientelë të madhe me cilësinë dhe korrektësinë që kemi sjellë për klientët.

Jemi themeluar në vitin 2008. Duke u bazuar në përvojën profesionale të stafit produktet më cilësore të materialit ndërtimorë

M&M brenda shërbimit të saj ofron furnizim me materiale ndërtimore të ndryshme. M&M është njëra ndër kompanitë kryesore në Kosovë në lidhje me ofrimin e materialeve ndërtimore.

Semper varius. Maecenas sit amet molestie leo. Morbi vitae urna mauris.

2022


Të parët për cilësi dhe kualitet.

2017


Rezultatet e punës.


2012


Rritjet e para

2008


Themelimi.

Ne punojmë së bashku si një grup i pasionuar njerëzish me produktet me cilesore

Kompania M&M Partners SH.P.K që nga viti i themelimit starton me një sukses të lartë në lëmine e inxhinierisë më një staf profesional, duke filluar kryesisht me shitjen e drurit dhe pastaj të të gjitha pjesëve apo materialit ndërtimorë.