M&M Partners
SH.P.K lider

në industrinë e drurit dhe shitjen e materialit ndërtimor, ndër vite kemi arritur të kemi një klientelë të madhe me cilësinë dhe korrektësinë që kemi sjellë për klientët.

Jemi themeluar në vitin 2021. Duke u bazuar në përvojën profesionale të stafit produktet më cilësore të materialit ndërtimorë

 
  • Vegla pune
  • Makineri Ndërtimi & Aksesorë
  • Shkallë dhe Skela
  • Vegla dhe Aksesorë Ndërtimi
 

Ne punojmë së bashku si një grup i pasionuar njerëzish me produktet me cilesore


Kompania M&M Partners SH.P.K që nga viti i themelimit starton me një sukses të lartë në lëmine e inxhinierisë më një staf profesional, duke filluar kryesisht me shitjen e drurit dhe pastaj të të gjitha pjesëve apo materialit ndërtimorë.


Rreth Nesh
M&M SH.P.K

Produktet

viber_image_2022-05-05_12-10-07-889
M&M SH.P.K

Cilësi dhe Garancion

viber_image_2022-05-05_12-10-07-678

Curabitur sed iaculis dolor non congue ligula

viber_image_2022-05-05_12-10-07-228
24199015-barras-de-acero-oxidadas-materiales-de-construcción-en-una-obra-en-construcción